Universul ambalajelor de carton
Universul ambalajelor de carton - ANPAL s.rl. - Brasov
Universul ambalajelor de carton mai aproape de tine!
  • ambalaje de carton
  • cutii de carton
  • ambalaje diverse produse
  • cutii pentru depozitare si stocare
  • ambalaje personalizate
  • 1,2,3 straturi de carton
Prima pagina ANPAL SRL Produse si servicii ANPAL SRL Despre ANPAL SRL Contact ANPAL SRL
 
 
 
S.C. ANPAL S.R.L., a fost infiintata in anul 2000, avand ca obiect principal de activitate fabricarea ambalajelor din hartie si carton ondulat, diversificandu-si continuu fabricatia, astfel ca, in prezent, produsele noastre se adreseaza unei game foarte largi de utilizatori. Inca de la inceput firma noastra a fost orientata spre satisfacerea cerintelor clientilor, prin seriozitatea abordarii problemelor, prin calitatea actului de productiei si a celui comercial.
 
Beneficiind de personal calificat, atent selectat, firma a depus eforturi serioase pentru a imbunatati pregatirea profesionala a salariatilor prin participarea la targuri, seminarii si comunicari de profil, prin antrenarea si implicarea salariatilor in actul decizional, prin consultarea continua referitoare la planurile de viitor, s-a urmarit nu doar fidelizarea personalului, ci si largirea domeniului de activitate si cunostinte ale acestora.
 
Pentru a putea fi in pas cu noutatile aparute in domeniul ambalajelor , S.C. ANPAL S.R.L. a implementat un program de modernizare si tehnologizare astfel ca 70% din utilaje sunt de ultima generatie. Tehnologiile astfel achizitionate ne-au permis, pe langa cresterea calitativa si cresterea cantitativa.
 
De asemenea, sistemul flexografic de tiparire de care dispune fabrica permite tiparirea cutiilor din carton ondulat, natur sau albit, in trei culori distincte, existand si posibilitatea executarii unui raster de inalta calitate.
Despre ANPAL SRL
 
00
Obiectivele companiei noastre sunt satisfacerea dorintelor si protejarea produselor clientilor nostri, oferindu-le aspect placut, design modern si in acelasi timp o functionalitate a ambalajelor adecvata destinatiei lor si la un cost rational.
 
Astazi, ne mandrim sa avem ca parteneri firme puternice din Romania, a caror exigenta este deja un fapt cunoscut pe piata, din diferite domenii de activitate, astfel ca produsele noastre sunt utilizate ca ambalaje primare sau secundare in industria alimentara, industria farmaceutica (fabrici producatoare de medicamente), prelucrarea lemnului (firme exportatoare de mobila), industria textila, constructii si instalatii, distribuitori de ambalaje, etc.